30 Mart 2013 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı olarak Elbistan halkının huzuruna, kamuoyu vitrinine ve siyasi arenaya çıkan Hanifi Şahin, halktan, esnaftan, oda, dernek, mahalle ve köylerden yoğun ve samimi ilgi görüyor. Elbistan’da milli eğitim camiasında 17 yıllık başarılı hizmetlerini Nevşehir ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevleri ile taçlandıran Hanifi Şahin, özellikle oda, vakıf, dernek ve esnaf ziyaretlerinde baş tacı yapılıyor.

Elbistan Ziraat Odası (EZO) ziyaretinde Başkan Mehmet Ali Bulut ve Yönetim Kurulu tarafından sıcak ve samimi duygularla karşılanan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Şahin, yoğun ilgiyle karşılandı. EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Adaletli hizmet bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Şahin ise yaptığı konuşmada, “Adaletli hizmetlerimizin yanı sıra Elbistan halkına ve sizlere en yakın insan, kardeş ve ağabey biz oluruz” sözleriyle karşılık verdi.

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Şahin, siyasiler ve aday adayları tarafından ilk defa ziyaret edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde ise daha farklı ve samimi duygularla karşılandı. Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan şehit yakınları tarafından karşılanan Şahin, olumlu, isabetli ve samimi sohbet ve paylaşımları ile dikkat çekerek adeta şehit ailelerinin hislerine tercüman oldu.

Elbistan Şehit Aileleri Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve yönetim kurulu üyesi şehit aileleri, Şahin’in projelerini sunmasının ardından yaşadıkları birçok sıkıntı ve sorunların çözüm beklediğini, yalnız ve bir kenarda bırakılacak insanlar olmadığını ifade ederek, başarılar dileğinde bulundu. Başkan Kebeli ayrıca ilk defa bir aday adayı tarafından ziyaret edildiklerini dile getirerek, Şahin’e özellikle ve içtenlikle teşekkür etti.

Manevi değerlerin gönüllerde yaşandığı ziyarette AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Şahin yaptığı konuşmada: “Gönlümüzün en derin ve güzel yerinde sizler varsınız. Hep olacaksınız. Sizler bizlerin daima baş tacısınız. Her konunuz, her derdiniz, bizim konumuz, bizim derdimiz olacaktır” dedi.

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Şahin, halkla bütünleşme buluşmasının devamında Din Görevlileri Derneği, Şoförler ve Otomobilciler Derneği, Elbistan Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve ELGİAD’a ziyaretler gerçekleştirdi. Yakın, samimi ve sıcak ilgi gören Şahin, tüm başkanlara, yönetim kurulu ve üyelere içtenlikle teşekkür ederek, takdir ve teveccüh taleplerinde bulundu.