Siyasetçi İş Adamı Hamit Bülent Eken: “AK Gençlik Yüz Akımızdır”

                Afşin’in önde gelen iş adamları ve saygı gören siyasetçileri arasında yer alan, dürüst, çalışkan, iş bitirici ve mütevazı yapısı ile gönüllerde yer edinen Ecz. Hamit Bülent Eken, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde genç partililere seslenerek, “AK Gençlik Yüz Akımızdır” dedi.

                Afşin ve memleket sevdalısı olarak tanınan, Afşin’e yaptığı yatırımlar ile bölge halkına iş istihdamı sağlayan, siyasi duruşu ile her kesimden takdir gören Ecz. Hamit Bülent Eken, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde büyük ilgi gördü, AK gençliğin gönüllerinde bir kez daha taht kurdu.

                Seçimlere katılan ve AK Gençlik ile partililere konuşmacı olarak seslenen Ecz. Hamit Bülent Eken, gençliğin önemine ve dinamizmine dikkat çekerek, gelecek yıllarda AK gençliğin büyük ve önemli görevler üstleneceğini ifade etti.

                Geçmiş dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan, kişiliği, dik duruşu, yapısı ve kişiliği ile yoğun ilgi gören, milletvekilliğini çok az bir oy oranıyla kazanamayan Ecz. Hamit Bülent Eken, halktan, AK Parti kurmaylarından ve üst düzey yetkililerden gördüğü samimi ve sıcak ilgi üzerine 7 Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçimlerde hem Afşin hem de Kahramanmaraş için bölgesine yakışan bir milletvekili olma yolunda ısınma turlarına başladı.

                Davet edildiği Afşin AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde yoğun ilgi gören Eken, bu samimi ve sıcak ilgiye layık olmaya devam edeceğini ifade ederek, yaptığı konuşmada Afşin AK Parti Gençlik Kolları üyelerine ve partililere seslenerek, “Türkiye’nin ve AK Partinin geleceği, ümidi sizlersiniz. AK Parti Gençliği yüzümüzün her zaman akı olmuştur” sözleri ile alkış yağmuruna tutuldu.

                Afşin Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Kongresine tek liste halinde giren ve Afşin AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine gelen Ökkeş Şimşek’i tebrik eden Eken, kendisine başarılı çalışmalar ve hizmetler dileğinde bulundu.