Afşin Kaymakamı Faik ARICAN’ın girişimiyle Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca Güneydoğu’da Teröristlerle girdiği çatışmada iki gözünü de kaybederek görme özelliğini yitiren Veli DAL isimli gaziye görme engelliler için özel olarak tasarlanmış ekran okuma programlı diz üstü bilgisayar hediye edildi.

 

Afşin Kaymakamı Faik ARICAN ülkemizde huzurlu bir şekilde yaşıyorsak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârca gayretleri sonucundadır. Bizler de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bundan sonraki hayatlarını daha rahat ve kaliteli geçirebilmeleri için gayret ve çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Afşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı aracılığıyla Gazimiz Veli DAL Kardeşimize görme engellilere özel ekran okuma programlı diz üstü bilgisayar hediye ettik. Umarım bilgisayarla iletişim ağını güçlendirmiş oluruz ve daha kaliteli bir hayat sürdürmesine vesile oluruz.

 

Gazi Veli DAL Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL’ün şehit yakınları ve gaziler için verdiği yemekte bilgisayar isteğini dile getirmişti. Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL isteğinin yerine getirileceğini belirtmişti. Bu kapsamda Afşin Kaymakamı Faik ARICAN Güneydoğu Gazisi Veli DAL’A bilgisayarını takdim etti. Talebini yerine getiren Afşin Kaymakamı Faik ARICAN’a müteşekkir olduğunu dile getirerek bizlerden desteğini hiçbir zaman eksik etmedi ve Büyük Türkiye Cumhuriyetinin varlığını bize sürekli hissettirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, bilgisayarıma kavuştuğum için çok sevinçliyim dedi.

 

Gazi kardeşi Mehmet DAL konuşmasında Kaymakamımız Sayın Faik ARICAN kardeşimin başına gelen olaydan bu yana desteklerini ve hizmetlerini bizden hiçbir zaman esirgemedi.Kendisine çok teşekkür ediyorum,kardeşimin özel programlar yüklü bilgisayarla vaktini daha iyi değerlendireceğini düşünüyorum dedi.

 

Gazi Veli DAL Afşin Kaymakamı Faik ARICAN’a hediye ettiği tespihle güzel bir sürpriz yaptı. Hediyeden dolayı duygulanan Afşin Kaymakamı Faik ARICAN sizleri her zaman hatırlayacağım dedi.