Afşin Kaymakamlığı (SDYV) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığından okul öğrencilerine  giyim yardımı devam ediyor.

Afşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Efsus ve Teaş İstiklal Okul öğrencilerine kaban ve ayakkabı dağıtımı yapıldı. Uzun süredir  maddi durumu yetersiz ailelere ve öğrencilerine yardım eden Afşin Kaymakamlığı (SDYV) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bu yardımlarını ara vermeden sürdürüyor.

Afşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca  bugüne kadar Afşin merkez, köy ve kasabalarda okuyan maddi durumu yetersiz 900’e  yakın öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımı yaptı.

Afşin Kaymakamı Faik ARICAN , Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin FIRAT ve İlçe Müftüsü Yakup YILDIRIM son olarak Afşin merkezde bulunan Efsus ve Teaş İstiklal Okul öğrencilerine yapılan kaban ve ayakkabı dağıtımı  programına bizzat katılarak öğrencilere verilen kıyafetleri kendi elleriyle teslim ettiler. Öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.