Afşin Kent Konseyi Başkanlığına Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan getirildi.

Afşin Kent Konseyi Başkanlığına Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan getirildi.
Mevlüt Taşkale’nin görevden ayrılması sonrası yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan Afşin Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.Afşin Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantı Saygı Duruşu...

Mevlüt Taşkale’nin görevden ayrılması sonrası yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan Afşin Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Afşin Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Açılış Konuşmasını Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven yaptı. Kent Konseyleri katılımcı demokrasinin en güzel örneğidir diyen Güven, “Yerel yönetimlerin en önemli özelliği katılımcılıktır. Demokrasi sadece oy vermek değil, o şehirde yaşayan herkesin yönetim süreçlerine katılımını sağlamaktır. Aksi takdirde sağlıklı bir işleyişten söz etmek mümkün değildir. Afşin Kent Konseyi ile de daha verimli ve ortak aklın devreye girdiği bir süreç oluşturmayı hedefliyoruz. Kent Konseyinde oluşturacağımız Meclis ve çalışma guruplarımızda ilçemizdeki her yaş gurubu ve düşünce mozaiğinden insanlar yer almalıdır. Böylece daha renkli daha üretken ve huzurlu bir Afşin’i oluşturma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Yapılan seçimin ardından İlçede Serbest Avukat olarak görev yapan, renkli kişiliği ile her zaman adından söz ettiren Hacı Bayram Veli Arıkan Başkan seçildi.

Arıkan yaptığı konuşmada, “Bu görevi layıkıyla mahcup olmadan başarılı bir ekiple yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ederken daha önce bu Konseye hizmet etmiş olanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

>>>AFŞİN HABER MERKEZİ

SAM_7663 copy