Vali Kocatepe Bayram Öncesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali  Kocatepe Bayram Öncesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Vali Şükrü Kocatepe 06 Ağustos 2013 Salı günü beraberinde İl Jandarma Komutu J.Alb. Coşkun Doğan ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ile şehit ailelerini ziyaret etti.Hemşerimiz Emniyet Genel Müdür Yrd. Muammer Buçak’ında...

Vali Şükrü Kocatepe 06 Ağustos 2013 Salı günü beraberinde İl Jandarma Komutu J.Alb. Coşkun Doğan ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ile şehit ailelerini ziyaret etti.

Hemşerimiz Emniyet Genel Müdür Yrd. Muammer Buçak’ında katıldığı ziyaretlerde ilk olarak, 16.01.2013 tarihinde Mardin ili Devlet Hastanesi civarında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı neticesinde şehit olan Polis Memuru Cengiz Engizek’in Karamanlı Mahallesinde ikamet eden Babası Hanifi Engizek ziyaret edildi. Ziyarette şehit ailesi ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Kocatepe aileye sabır dileğinde bulundu.

Buradaki ziyarete müteakip Şehit Polis Memuru Cengiz Engizek’in Karamanlı Mahallesinde oturan eşini de ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet, şehit eşinin istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek sabır dileklerinde bulundu. Vali Şükrü Kocatepe şehit eşinin evinde yaptığı açıklamada şehitlik mertebesinin tüm mertebelerin üstünde olduğunu dile getirerek şehitlerin bu vatan uğruna canlarını feda ettiğini belirtti. Şehitlerin emanetlerine her zaman sahip çıkılacağını ifade eden Vali Kocatepe, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ve desteklerini asla esirgemeyeceklerini söyledi.

Daha sonra, 18.11.2012 günü Hakkâri ili Yüksekova İlçesinde JÖH TB. Komutanlığınca Şemdinli Tahtataş bölgesinde icra edilen operasyon esnasında BTÖ mensupları ile yaşanan silahlı çatışma sonucu şehit olan Uzm.Jan.1.Kad.Çvş. Bilal Akgün’ün merkez Dereli Köyünde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet şehit ailesine sabır dileklerinde bulunarak devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

Son olarak, 10.11.2012 günü Siirt ili Pervari İlçesi Hasantepe bölgesinde icra edilecek operasyona katılmak için intikal edildiği sırada askeri helikopter kazası sonucu şehit olan J.Uzm.Çvş. Ömer Büyükköse’nin Doğukent Mahallesinde ikamet eden Babası Mehmet Büyükköse’nin evini ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet şehit ailesine sabır dileklerinde bulunarak istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Gerçekleşen ziyaretlerde şehit aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini hatırladıkları için heyettekilere teşekkür etti.

1 2 3 5 7 8

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.