Elbistan’da bir ayakkabı deposunda yangın paniği yaşandı. Ayakkabıcının depo olarak kullanılan işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda kontrol altına alındı. Yangın büyük maddi zarara yol açtı.

Elbistan’da bir ayakkabıcının depo olarak kullandığı işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmadı. Yangın olayı Uzun Çarşıda meydana geldi. Çarşı içerisinde bulunan Yusuf Mıhçı’ya ait ayakkabı dükkânının çatısı, bir anda alevlendi. Ahşap malzemelerin tutuşması ile hızla yayılan alevler çatıyı kapladı. Yükselen alevleri ve dumanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çevredeki işyerlerini de tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

İtfaiye ekipleri, yangının özellikle yan tarafta bulunan lokantaya ait mutfak tüplerine ulaşmaması için çaba gösterdi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangının devam ettiği sırada içerideki malzemeleri kurtarmak isteyen vatandaşlar, işyerinin camını kırarak içeri girdi.

Büyük maddi hasarın olduğu yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.