Toprağın bereketi isimli Tv programının bu haftaki konuğu koruma ve kontrol genel müdür yardımcısı Ahmet Kavak oldu

Yapımcılığı ve sunuculuğu Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce gerçekleştirilen, ilimizden ulusal düzeyde yayın yapan Aksu Tv ile ortaklaşa hazırlanan televizyon programı ilimiz tarımına yön veriyor.

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlimizden yayın yapan Aksu TV işbirliğinde, her hafta Pazartesi günleri saat 17.30 da başlayıp 60 dakika süren ve canlı olarak yayınlanan  ‘Toprağın Bereketi ‘isimli program ile çiftçilerimiz bilgilendiriliyor.

Programın bu haftaki konuğu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet KAVAK oldu.

Tarladan çatala gıda güvenliği konularında bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı  Ahmet KAVAK, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının gıda güvenliği ile ilgili düzenlemeleri, gıda güvenliğinin neden bu kadar önemli olduğu, gıda katkı maddeleri,  alo gıda 174 hattı, ekmek israfının önlenmesi kampanyası ve benzeri konular hakkında bilgi verdi.

Tarımsal konularda çiftçilerimizi bilgilendiren Toprağın Bereketi Programı içerisinde ilimiz tarımına özgü sorunlar, çözüm önerileri, ilimiz tarımsal potansiyelleri, tarımsal üretime yönelik hedefler ile modern tarım teknikleri her hafta farklı konu ve konuklar ile konuşuluyor.