Saçmalı ve Sayar ailelerinin mutlu günü

Saçmalı ve Sayar ailelerinin mutlu günü
Kahramanmaraş’ın tanınmış ailelerinden Asuman-Çetin Sayar çiftinin kızları Gözde ile Neziha-Ramazan Saçmalı çiftinin oğulları Mehmet, muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.Emeklilik sonrasında RİMSA...

Kahramanmaraş’ın tanınmış ailelerinden Asuman-Çetin Sayar çiftinin kızları Gözde ile Neziha-Ramazan Saçmalı çiftinin oğulları Mehmet, muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Emeklilik sonrasında RİMSA Tekstil fabrikasını kurarak tekstil sektöründe iş hayatına atılan Kahramanmaraş’ın hoşgörülü ve saygıdeğer insanı İl Milli Eğitim Müdürlüğü eski şube müdürlerinden Ramazan Saçmalı,  oğlu Mehmet’in mürüvvetini görerek mutluluğu yakaladı.

“Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda

En güzel sevgiyi birlikte yaşadık

Her uçurumun kenarında

Birlikte meydan okuduk rüzgâra

Ve gökyüzünden bir yıldız çalıp

Işık yaptık geleceğimize

Hayatımızın en güzel gününü

Siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle” diyerek davet gönderen Asuman-Çetin Sayar ve Neziha-Ramazan Saçmalı ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Düğüne, Kahramanmaraş merkez ve il dışında çok sayıda iş adamı katılırken eğitim camiasından eski ve yeni çok sayıda görevli düğüne katılanlar arasındaydı.

Valilik Özel Kalem Müdürü Murat Devrek, oğlu Elektrik- Elektronik Mühendisi Aykut Devrek, Kavlaklı eski Belediye Başkanı Fevzi Gökçe, Dr. Ahmet Serdar Oğuzhanoğlu, Milli Eğitim Müdür yardımcılarından emekli Selahhattin Aksoy, Arslan Reyhanlı, Milli Eğitim Şube Müdürü H. Hasan Kozan, İnşaat Mühendisi Cuma Tahiroğlu davetliler arasında yerlerini almışlardı.

Yemekli ve canlı müzikle gerçekleşen düğüne binin üzerinde insan katılırken, katılımcılar sohbet etme, hasret giderme ve gönüllerince eğlenme fırsatını yakaladılar.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün sonunda mutluğu yakalayan Gözde- Mehmet Sayar çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.