Maraşta Haber
Maraşta Haber

“Rehberimiz Atatürk ve Türkeş’tir”

MHP Elbistan Belediye Başkan A. Adayı Fatih Özcan, görkemli ve yoğun katılımlı organize ile kendini tanıttı. Projelerini davetliler ve kamuoyu ile paylaştı. Büyük coşkunun yaşandığı ve adeta şölene dönüşen birliktelik akşamında Özcan, “Rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş, ilkemiz yurdumuzun bölünmez bütünlüğüdür. Gerisi teferruattır” dedi. Riva Düğün Sarayında gerçekleşen tanıtım, proje anlatım ve dayanışma […]

“Rehberimiz Atatürk ve Türkeş’tir”

05 Aralık 2018 - 13:48A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Elbistan Belediye Başkan A. Adayı Fatih Özcan, görkemli ve yoğun katılımlı organize ile kendini tanıttı. Projelerini davetliler ve kamuoyu ile paylaştı. Büyük coşkunun yaşandığı ve adeta şölene dönüşen birliktelik akşamında Özcan, “Rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş, ilkemiz yurdumuzun bölünmez bütünlüğüdür. Gerisi teferruattır” dedi.

Riva Düğün Sarayında gerçekleşen tanıtım, proje anlatım ve dayanışma programına; MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Kozanoğlu, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Genç, MHP Elbistan Belediye Başkan Aday Adayları, Milliyetçi Hareket Camiası ve Ülkücü Hareket ile partililer katıldı. Buluşmaya yoğun katılım olması dikkat çekti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamlayan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduklarını kaydetti. Başkan Kılıç konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“ELBİSTAN’DA GÖNÜLLER MHP’YE AKACAKTIR”

“Bizler yüreklerimizi birleştirerek, ortaya koyarak bir araya geldik. Bizler davamızın sevdalılarıyız. Yerel Seçimler, Genel Seçimlerin ruhsat kapısıdır. Elbistan’da gönüller MHP’ye akacaktır. Teveccühler bizleri mutlu kılmış, umutlandırmıştır. 31 Mart akşamı yürekler buluşmuş olacak ve hasret sona erecek.”

Tanıtım ve öz geçmişinin okunmasının ardından sahneye davet edilen MHP Elbistan Belediye Başkan A. Adayı Fatih Özcan ise yaptığı kapsamlı konuşma ve projeleri ile alkışlarla karşılık buldu. Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Elbistanlılara selam olsun. Derdi Elbistan Olanlara selam olsun. Elbistanlının dertleriyle dertlenenlere selam olsun. Gönlü zengin Şu soğuk kış gününde yüreği sıcak insanlara selam olsun.

 “ELBİSTAN KÖYE DÖNÜŞMÜŞTÜR BAKIMSIZDIR SAHİPSİZDİR ACINACAK HALDEDEDİR”

Çevre iller Maraş, Malatya ve Antep Elbistan’a bağlıydı. Elbistan,185 yıllık hüküm süren Dulkadiroğlu devletine 130 yıla yakın başkentlik yapmıştır. Bu kadar önemli olan bir yer bugün köyden daha alta düşürülmüştür, bakımsızdır, Sahipsizdir, tabir yerinde ise acınacak durumdadır.

“YÖNETİCİ BASİRETSİZLİĞİ BİZ BU HALE GETİRDİ”

Biz tarihten gelen haklarımızı istiyoruz. Bizim hakkımız il olmaktır. Ama maalesef geçmiş yöneticilerin basiretsizliği bizi bu noktaya getirdi ve bize bunu da başarı gibi sunmaktadırlar. Çünkü bunların geçmişten haberleri yok. Tarih bilmeyen yönetici pusulası olmayan gemi kaptanına benzer. Geçmiş gizlenirse mevcut başarı gibi sunulur insanlara anlatılır. Aslanlar kendi tarihlerinin yazmadıkları sürece avcıların masallarına inanmak zorunda kalırlar.

“REHBERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ALPARSLAN TÜRKEŞ’TİR”

Biz tarih yazacağız. Tarih yazmaya talibiz. Biz masalların değil tarihi gerçeklerin yanındayız.

Simgemiz ay yıldızlı bayrak, rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş, ilkemiz yurdumuzun bölünmez bütünlüğüdür. Gerisi teferruattır.

“PANCAR ELBİSTAN EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİDİR”

 Elbistan’da Tarım: Elbistan ülkemizin dördüncü büyük ovasıdır. İkinci en verimli topraklar bizim ovamızın topraklarıdır. Elbistan’da Ekonomi: 149 bin nüfusun yaşadığı bölgemiz 33 ilden daha büyük potansiyele sahiptir. Termik santrali ve Şeker fabrikası, üretilen tarım ürünleri, pancar Elbistan’ın ekonomisinin lokomotifidir. Elbistan’da Ticaret: Üretime ve işlemeye yönelik fabrikaların olmaması Kayseri ve Gaziantep başta olmak üzere birçok ilin Pazar alanı konumundadır. Bu illerde üretilen ürünlerin Pazar alanı Elbistan’dır.

Elbistan’da ulaşım, sesimizi duyuramadığımız ve yeterince hak talep edemediğimiz için siyasiler onca yılda bir yolumuzu bile yapmamışlardır. Kendi ilimize bile uzaklığımız rekor seviyededir.

“SORUNLARIN ÜSTESİNDEN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GELİR”

Elbistan’da Eğitim ve sonuçları ise, Mükrimin Halil Yinanç, Halil Akbaş, Ferahi, Derdiçok, Karakoçlar çıkarmış kadim bir bölge son zamanlarda geri kalmıştır. Tüm bunların üstesinden Milliyetçi hareket partisi gelir, ancak bir vatan ve memleket sevdalısı ülkücü tüm bu sorunları aşar, çözüme kavuşturur. Biz bu memlekette kangrene dönmüş sorun koymamaya karar verdik. Milliyetçi hareket partisiyle Çözümü biz geliştireceğiz inşallah.

“TÜM SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK”

Ceyhan bizim kanayan yaramızdır. Kaynarca kan ağlıyor. Hava kirliliği, İçme suyu, yeşil alanlar, Küçük Ceyhan, şehir meydanı, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına özen göstereceğiz. Temizliği halkla birlikte yapacağız. Çiftçi kaderine terkedildiği için tarım can çekişiyor. Köy yolları, tarla yolları, sulama suyu ve içme suyu sorunları çözüme kavuşacak. Daha pek çok projemiz mevcut Allahlın izniyle. Kaynağın müsait olması ve zamanın yeterli gelmesi durumunda çok şey yapacağız Elbistan’ımıza. İş yapmayanları da hep birlikte bu toprağa bastırmayacağız ve hatta taşlayarak kovacağız.

“ELBİSTAN DERTLERİYLE DERTLENEN HERKES DOSTUM ARKADAŞIMDIR”

Elbistan’ın dertleriyle dertlenen herkes benim eşim, dostum ve arkadaşımdır. Burada her partiden dostlarım var. Cumhuriyet Halk Partisine, AK Partiye, İYİ Partiye gönül vermiş Elbistan Sevdalısı dostlarımda bizi yalnız bırakmadılar, her kesimden halk var. İşte bizim insana verdiğimiz ve insanların bize duyduğu güvenin ispatı bu. Hepsini saygıyla selamlıyor, onların önlerinde eğiliyorum.

“MEMLEKETİ BU HALE GETİRENLERİ HALKA ŞİKÂYET EDİYORUZ”

Memleketimizi elbirliğiyle yücelteceğiz. Birleştirici rol oynayarak belediyeyi halkla barıştıracağız. Milliyetçi Hareket partisi olarak Memleketi bu hale getirenleri halka şikâyet ediyoruz. Onlara utanmayı hatırlatmayı da borç biliyoruz. İşte kıymetli misafirlerimiz, bizim derdimiz Elbistan. Yaramız memleketimiz inşallah hep beraber bunun üstesinden geleceğiz. Hepinize saygılar sunuyorum, ayaklarınıza sağılık. Allaha emanet olunuz.”

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı programda, 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurası çekildi. Cumhurba...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkan...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Emekli Uzman Çavuşlar, Uzman Çavuşlar Ve Eski Uzman Çavuşların Sorunlarının ...

Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2.lil ve 4. lük ödülü Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2...

Onikişubat Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Müsabakasında Ķız öğrenciler...

İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR… İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR…

Şüphesiz iktidardan ülkeyi yönetenlerden, vatandaşı bu yoksulluk sarmalına sokanlardan söz ediyorum. Hayat pahalılığı Bütün ağırlıkları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ