Piazza’nın Ramazan programında, onbir ayın sultanı dolu dolu yaşanıyor. Terasta kurulan platformda Aşuk ile Maşuk ile kahkahalara boğulan ziyaretçiler, fasıl dinletisi ile de adeta ruhlarını dinlendirdiler.

Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısı sunmanın yanı sıra düzenlediği aktivitelerle aynı zamanda eğlence ve yaşam merkezi olan Kahramanmaraş Piazza’nın Ramazan için hazırladığı etkinlikler başladı.

Ailece ya da dostlarıyla akın akın Piazza’ya gelen ziyaretçiler, iftar saatini beklerken düzenlenen aktivitelerle hoşça vakit geçiriyorlar. İftar sonrasında teras katta kurulan platformda süren  programda ise her yaş grubundan ziyaretçiler unutamayacakları Ramazan anıları yaşıyorlar.

Alışveriş merkezinin Ramazan’a özel menüler hazırladığı restoranlarında iftarlarını açan ziyaretçiler,  fasıl dinletisi ile de adeta ruhlarını dinlendirdiler. Türk folklorunda yer alan ve müzik eşliğinde oynanan bir ortaoyunu olan Aşuk ile Maşuk ise izleyenleri adeta kahkahalara boğdu.

İftar öncesinde başlayıp, alışveriş merkezinin kapanış saatine kadar süren etkinlikleri izleyenler zaman tünelinde yolculuğa çıktı. ”Nerede o eski Ramazanlar” diyenlere nostalji yaşatan Piazza’da  ”Onbir ayın sultanı Ramazan”ı doya doya yaşatan etkinlikler, her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri farklı etkinliklerle devam edecek.

Farklı etkinlikleri ile tüm ziyaretçilerinin memnuniyetini hedefleyen Piazza Kahramanmaraş, ramazan nedeniyle 11.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.