Maraşta Haber
Maraşta Haber

Piazza’da ”İndirim” fırtınası

Bayram alışverişi Ramazan’a özel kampanyalarla şenliğe dönüşüyor Birçok ulusal ve uluslararası markayı aynı anda bulmanın mümkün olduğu Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mağazalar her zevke ve her bütçeye hitap eden geniş ürün yelpazesiyle bayram alışverişini şenliğe dönüştürüyor. Yüzde 20’den başlayıp yüzde 70’i bulan indirimlerin yanı sıra ‘’3 al 2 öde’’, ‘’Bir alana bir hediye’’ gibi […]

Piazza’da ”İndirim” fırtınası

10 Temmuz 2013 - 12:03A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Bayram alışverişi Ramazan’a özel kampanyalarla şenliğe dönüşüyor

Birçok ulusal ve uluslararası markayı aynı anda bulmanın mümkün olduğu Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mağazalar her zevke ve her bütçeye hitap eden geniş ürün yelpazesiyle bayram alışverişini şenliğe dönüştürüyor. Yüzde 20’den başlayıp yüzde 70’i bulan indirimlerin yanı sıra ‘’3 al 2 öde’’, ‘’Bir alana bir hediye’’ gibi çok sayıda kampanya, AVM ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Hesaplı fiyatlara bir de kampanya avantajı

Herkesin aradığı her şeyi bulunabildiği alışveriş merkezindeki hesaplı fiyatlara bir de Ramazan Bayramına özel indirimler ve kampanyalar eklenince, tüketicinin yüzü bir başka gülüyor.  Bazı sezon ürünlerinde bile yüzde 70’i bulan indirimlerin yanı sıra bankaların kredi kartlarına sunduğu özel avantajlar müşteriyi cezbediyor. Taksit atlatan, ödemeyi uzun vadeye yayan fırsatlar on bir ayın sultanı Ramazan’da herkesin yüzünü güldürüyor.

Bölge Kahramanmaraş’a akıyor

Piazza’nın imkânlarından sadece il merkezinde yaşayan vatandaşlar değil, çevre il ve ilçelerden alışveriş merkezine akın eden herkes faydalanıyor. Alışveriş Merkezi’nin açık ve kapalı otoparkında, il merkezinin yanı sıra Osmaniye, Gaziantep, Adıyaman, Hatay ve Malatya  plakalı araçlar dikkati çekiyor. Otoparkları özellikle hafta sonlarında adeta dolup taşan Piazza’daki bu hareketlilik esnafın yüzünü güldürüyor.

İşte fırsatlardan örnekler

Bayram nedeniyle artan alışveriş trafiğinden pay alma yarışına giren Piazza esnafı vitrinlerini indirimlerini duyuran rengarenk afişlerle donatıyor.  1984’ten beri Türkiye’nin seçkin bebek ve çocuk giyimi markalarından olan Aziz Bebe’de yüzde 50 indirim var.

Uykuda rahatlık ve konforun yanı sıra fabrikadan halka satış sisteminin de avantajını kullanarak, kaliteliyi uygun fiyatla sunan Bedline, Kahramanmaraş Piazza mağazasında derin uykuları, derine inmiş fiyatlarıyla adeta taçlandırıyor. Mağazada daha önce 2.298 TL olan yatak, 1.199 TL’ye satılıyor.

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, Temmuz ayı fırsatlarının yanı sıra Ramazan’a özel indirimlerle mutfak için alışverişi şenliğe dönüştürüyor. Yemek takımı, çatal-bıçak seti, tencere takımı ve mutfağa dair her üründe kalitesiyle konuşulan Bernardo’da yüzde 50 indirim var.

Erkeğin vazgeçilmez moda markası D’S Damat, kendi stilini yaratmak isteyen “herkese” ve “her keseye” uygun koleksiyon anlayışı ve rekabetçi fiyatlarıyla dikkati çekiyor. D’S, Ramazan’a özel bir de yüzde 50 indirim uyguluyor.

Hatemoğlu, 2 takım elbiseye ekstra yüzde 50 indirim uygularken, yaz esintisini hissettiren Greyder yüzde 40 indirimle müşterilerini karşılıyor. Kemal Tanca yüzde 50, Kığılı yüzde 60 indirimle ilgi görüyor.

‘’Çılgın Cuma’’ sloganlı kampanyasıyla ilgi gören Miss Claire ise yüzde 50 ve yüzde 50 yüzde 50 indirim avantajıyla dikkati çekiyor. Fabrika yüzde 50 net indirim sunarken,  diğer tüm mağazalar da sezon ürünlerinde bile yüzde 20’denbaşlayan indirim oranlarıyla AVM ziyaretçilerine hesaplı alışveriş sunuyor.

Damak tadında da indirim var

Piazza’da indirim fırtınasına lezzet durakları da katıldı. Fast Foud katında, dünya tatlarından örnekler sunan lokantalar, Ramazan’a özel mönülerinin yanı sıra indirilmiş fiyatlarıyla da Ramazan’ı çok özel hale getiriyor. Bereketli porsiyonlarına rağmen bunun tam dersi azaltılan fiyatlarıyla sofraları şenlendiren Bereket döner, yemek yemeyi keyfe dönüştürüyor. Bereket Döner’in Kahramanmaraş Piazza şubesinin Ramazan’a özel iftar menüsünde çorbadan pilava, kızartılmış patatesten turşuya kadar her şey var.

Nefis tatlarının yanı sıra ustaca sunumla tercih sebebi olan Sultan Menü, Ramazan’da, Kahramanmaraş Piazza’da sultanlara layık menü ile bir Ramazan geleneğini daha yaşatıyor.

IMG_1722 IMG_1745 IMG_5512 IMG_5516

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesinde öğretmen ve ailelerine İftar yemeği Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesi...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Huzeyfe Tahiroğlu başkanl...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ