Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkiye Chopper Motosiklet Kulübü’nün katkılarıyla İstanbul, Adana, Gaziantep ve Kilis’ten gelen motosiklet tutkunlarını Kahramanmaraş’ta ağırladı.

Farklı sosyal etkinliklere hız kesmeden devam eden Dulkadiroğlu Belediyesi, şehrin turizmine katkı sağlaması ve farklı bir tanıtım programına imza atmak amacıyla Türkiye Chopper Motosiklet Kulübü üyelerini Kahramanmaraş’ta buluşturdu. İstanbul, Adana, Gaziantep ve Kilis’ten gelen motosiklet tutkunları, Dulkadiroğlu ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarını gezerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Piazza önünden başlayarak Dulkadiroğlu bölgesini gezen motosiklet tutkunları, ilk olarak Atatürk meydanında gerçekleştirilen kask dağıtım programına katıldı. Buradan belediye çarşısının içerisinden motosikletlerle geçerek tarihi alanları gezen Türkiye Chopper üyeleri, Çamlıca restoranda gerçekleştirilen öğle yemeği programına katıldı. Buradan da Dulkadiroğlu mahallesinde bulunan Germanica Antik Kentini ziyaret ederek mozaikleri inceleyen motosiklet tutkunları, şehir turunu sürdürerek geziye son verdi.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDEN MOTOSİKLETÇİLERE KASK

Bu etkinlik kapsamında Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından; motosiklet kullanımında olmazsa olmaz kurallara dikkat çekmek amacıyla Atatürk Meydanında ayrı bir program gerçekleştirildi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da katıldığı programda Kahramanmaraşlı motosiklet kullanıcılarına Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından kask hediye edildi. Kask dağıtım töreninde konuşan Başkan Okay, kask kullanımının önemine dikkat çekerek bu gibi etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Türkiye Chopper Motosiklet Kulübü üyelerinin Kahramanmaraş’ı gezerek daha yakından tanımalarını arzu ettiklerini anlatan Başkan Okay, bu vesileyle de Kahramanmaraşlı motosiklet kullanıcılarının kask kullanım bilincini de artırmayı hedeflediklerini aktardı.

Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sosyal sorumluluk projelerine destek vereceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bugün de Kahramanmaraş’ımızda motor tutkunlarını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gaziantep’ten, Adana’dan, Kilis’ten ve İstanbul’dan gelen arkadaşlarımız var. Bizlerde bu gibi projelere her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de katkı sağlayacağız. Bize düşen sorumluluğu her zaman yerine getireceğiz. Motor sporlarının topluma vereceği mesajlar var. Bu noktada özellikle çeşitli güvenlik tedbirleri söz konusudur. Bugün de bunlarla ilgili mesaj vermek amacıyla motosikletlere kasksız binilmemesi amacıyla motosiklet kullanıcısı arkadaşlarımıza kask hediye ettik. Şehrimizin motosikletçilerimizin kasksız yola çıkmamasına dikkat çekmek adına böyle bir etkinliğe imza attık. Biz de bu şekilde sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu gibi etkinlikleri her yıl yapmak istiyoruz. Festival havasında bu değerli insanlarla bir araya gelerek güzel bir etkinliğe imza atmak istiyoruz.”

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Program, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Türkiye Chopper Motosiklet Kulübü üyelerine Çamlıca Restoranda verdiği yemekle sona ererken, Türkiye Chopper başkanları Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a Chopper yeleği hediye etti.