Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Ak Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulundan bazı üyeler ve Memur-Sen Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Dilek Konuş ‘la birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etti.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraş’ta ki öğrenci, öğretmen, mevcut okul ve kurum sayısı, devam eden inşaatlar, Millî Eğitim Müdürlüğü olan yapılan projeler ve eğitim adına nelerin yapılması gerektiği konusunda Milletvekili Habiba Öçal’ı bilgilendirdi.

İlin eğitimi adına ihtiyaç duyulan konularla ilgili bakanlık düzeyinde millî eğitim müdürlüğü adına bu konuların takipçisi olacağına işaret eden Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal, gezileri sırasında eğitimle ilgili tespit ettiği önemli bazı konuları Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’la paylaştı.

Ziyarete Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü, Zekeriya Kahveci ve Sıddık Şirikçi de eşlik ettiler.

Ev sahibi ve ziyaretçilerin birbirlerine memnuniyetini ifade ettiği, gayet samimi bir ortam da gerçekleşen ziyaret topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.