Kahramanmaraş’ın Ilıca Mahallesinde tanınmış Karalar ailesinden gazeteci Veli ve Elife Karalar’ın yakışıklı oğlu Şamil ile Mustafa ve Kifayet Demir ailesinin güzel ve hanımefendi kızları Merve muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

 

Merve ve Şamil’in Nikâh Akdini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör gerçekleştirirken evlilik cüzdanını ise Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir genç çifte teslim etti.

 

Düğüne ait foto – videoyu izlemek için alttaki linke tıklayın

https://www.youtube.com/watch?v=QOHxOkKCeDI

 

“İki cihan mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk adımı atarken siz sevdiklerimizi de aramızda görmekten onu duyarız “diye  sevdiklerini davet eden Genç Çifti, bu mutlu günlerinde Siyaset, Bürokrasi, Belediye Başkanları,  İş Dünyası, Basın çalışanları, akrabaları, dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

24 Ekim 2022 Pazartesi akşamı Liva Düğün Salonunda saat: 19.00 da başlayan düğün törenine, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel ,Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Müdürleri, bürokrasi ve sevenleri katıldı.

Ilıca Belde Belediye eski Başkanlarından Cuma Karalar başta olmak üzere, Karalar ailesinin tüm bireyleri Düğün salonu girişinde misafirlerini karşılayarak hoş geldiniz dediler.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak bizde genç çiftlerimize iki cihan saadeti diliyoruz.