Maraşta Haber
Maraşta Haber

MEMUR-SEN’ den Anneler Günü Buluşması

Kahramanmaraş’ta Memur-Sen konfederasyonunun düzenlemiş olduğu Anneler Günü programı başarıyla gerçekleşti. 700 e yakın üye anneleri ile birlikte bu programda buluştu. Programın açılış konuşmasını Memur-Sen ve Eğitim- Bir-Sen kadın Kolları Başkanı Dilek konuş yaptı ve şu ifadelere yer verdi: “Bu anlamlı günde Öncelikle şehit ve gazi annelerinin, Anneler gününü kutluyorum, ömrünü çocuklarına adayan ahirete göçmüş olan […]

MEMUR-SEN’ den Anneler Günü Buluşması

08 Mayıs 2018 - 0:52A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş’ta Memur-Sen konfederasyonunun düzenlemiş olduğu Anneler Günü programı başarıyla gerçekleşti. 700 e yakın üye anneleri ile birlikte bu programda buluştu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Programın açılış konuşmasını Memur-Sen ve Eğitim- Bir-Sen kadın Kolları Başkanı Dilek konuş yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

“Bu anlamlı günde Öncelikle şehit ve gazi annelerinin, Anneler gününü kutluyorum, ömrünü çocuklarına adayan ahirete göçmüş olan tüm Anneleri rahmetle anıyorum ve mekânları cennet olsun diyorum.

Bugün buraya teşrif ederek bizleri onurlandıran siz değerli annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler gününü yürekten kutluyorum, Bu platformda bizleri bir araya getiren Memur-Sen ailemize şahsım ve siz değerli misafirlerimize adına teşekkür ediyorum. Tüm misafirlerimizin Anneler gününü kutluyorum, günümüzü anlamlandıran değerli annelerin ellerinden öpüyorum. Allah bizlere her zaman böyle güzel sebeplerle bir araya gelmeyi nasip etsin diye bir dua ederek sözlerimi sonlandırıyorum”

Memur-Sen ve Eğitim- Bir-Sen Kahramanmaraş şube başkanı Abdülaziz Aydın ise yaptığı konuşmada şunları dedi:

 “Sayın genel başkanım, değerli protokol üyeler, kıymetli üyelerimiz ve anneleri sizleri konfederasyonum ve sendikam adına selamlıyorum. Başta sizi selamlarken bu toprakları bize bırakan, emanet eden bütün şehitlerimizin ve bütün üyelerimizin annelerini ve annelik ruhunu kaybetmemiş bütün kadınlarımızın bu güzel ve mutlu gününü canı yürekten kutluyorum.

Bundan önceki yıllarda anneler gününü kutlamıştık daha sonra, üyelerimizi çocuklarıyla annelerini buluşturduk bu yıl da üyelerimizi anneleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzde ki yıl daha geniş katılımlı ve daha farklı bir şekilde anneler gününü kutlamayı niyaz ediyorum”

Bir de kadınlarımız

Yüzleri kavruk gözleri iri

Konuşunca gök susunca toprak

Gülü türküleyip akşam sabah

Oturup evlerinde onlar

Acıyı kilim gibi dokudular.

Dizeleriyle konuşmasına başlayan memur-sen kadın kolları genel başkanı ve ak parti milletvekili aday adayı Habibe Öçal konuşmasında Memur-Sen ailesinde olmadan çok mutlu olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’de siyasi durum ve kadınların rolü ile ilgili bilgiler verdi.

Öçal program sonrasında da mikrofonumuza şunları konuştu:

Kahramanmaraş Memur- Sen kadın Komisyonumuzun yaklaşık 700 kadına yönelik düzenlediği bu kahvaltı ve Anneler Günü programımızı değerli hemşehrilerimiz, Değerli Kahramanmaraşlı kadınlarımızla beraber kutladık.

Onlar bizim özellikle annelerimiz, analarımız, sebebi varlıklarımızdır. Bundan dolayı onların ellerinden öpüyoruz, ülkemizin özellikleri son süreçte gerek dünya Konjonktürüne bağlı olarak, gerekse mevcut ülke düzeni içerisinde kadınlarımızın görev ve sorumluluk alma noktasında onları bir araya getirme, Onlara mesaj verme ve gerekeni yapma konusunda inisiyatif alma konusunda bu tür toplantıları önemsiyoruz.

Bir arada olma özelliklede sivil toplum da ki kadınlarımızın birlik beraberlik içerisinde sivil kadın inisiyatifine hem sandığa, hem Siyasette hem de dünya gündemine yansıtmaları noktasında bu tarz programlar oldukça önemli. Bu noktadan Kahramanmaraş Kadın Komisyonunu kutluyoruz, başarılar diliyoruz. Buraya gelen bütün annelerimizin de ayaklarına sağlık diyoruz, yine burada güzel bir resim çizildi kadınlarımızdan aday olan seçimlerde aday olan kadınlarımızla yine bu kahvaltıda beraberdi. Güzel bir kardeşlik mesajı verildi, güzel bir resim alındı. Biz bir yola çıktık bu yolda hiçbirimiz birbirimizin rakibi değil, sadece yol arkadaşıyız, bu böyle bilinsin. İnşacı, kucaklayıcı kuşatıcı dilimiz kadın dilini yine biz bu seçim atmosferine de kullanmaya devam edeceğiz teşekkür ediyorum çok kıymetli annelere de teşekkür ediyorum”

Memur-Sen konfederasyonunun düzenlemiş olduğu Anneler Günü programının son bölümünde katılımcılara karanfil hediye edildi ve karanfillerde bulunan numaralarla kuru usulü ile çekiliş yapıldı ve hediyeler dağıtıldı.

700’e yakın üye ve annelerinin buluştuğu ç-ok anlamlı ve güzel olan bu programa Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Sayın Habibe ÖÇAL, Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Abdülaziz AYDIN, Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Dilek KONUŞ ev sahipliği yaptı. Ayrıca bu anlamlı programa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe CESUR, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Ayşe SOFİOĞLU, Kadem Başkanı Mutlu ASLANTURK, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanının eşi Derya ERKOÇ, 12 Şubat Belediyesi Başkanının eşi  Ayten MAHÇİÇEK ve birçok STK’nın değerli temsilcileri katıldı

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı programda, 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurası çekildi. Cumhurba...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkan...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Emekli Uzman Çavuşlar, Uzman Çavuşlar Ve Eski Uzman Çavuşların Sorunlarının ...

Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2.lil ve 4. lük ödülü Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2...

Onikişubat Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Müsabakasında Ķız öğrenciler...

İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR… İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR…

Şüphesiz iktidardan ülkeyi yönetenlerden, vatandaşı bu yoksulluk sarmalına sokanlardan söz ediyorum. Hayat pahalılığı Bütün ağırlıkları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ