Malatya Büyükşehir İtfaiyesi Vakalara Müdahale Etmeye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir İtfaiyesi Vakalara Müdahale Etmeye Devam Ediyor
2024'ün Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipleri tarafından 2 bin 541 vakaya müdahale etti.

7/24 esasına göre çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, 19 noktada Malatya’nın hemen her noktasına kısa bir süre içinde ulaşarak, olaylara gerekli müdahale yapıyor.

2024'te vaka sayılarının arttığına vurgu yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılar yaptı. Üreticilerin tarlada kuruyan ayrık otlarından kurtulmak için başlattığı anız yakımı Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı'nca sık sık yapılan ikazlara rağmen sürüyor.

2023'ün Mayıs, Haziran ve Temmuz'unda 2 bin 281 vakaya çıkış yapan Büyükşehir İtfaiye ekipleri, 2024'ün Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında 2 bin 541 vakaya çıkış yapıldığını ve önceki yıla oranla vaka sayılarının arttığını ifade ettiler.

Türkiye kapsamında en büyük donanıma sahip teşkilatlar arasında bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, Malatya’da 19 ayrı noktada bulunan şubeleriyle 7/24 esasına göre çalışarak, imkân ve kabiliyeti yüksek, teknolojik aletleri, ekipmanları ve yetişmiş personeli ile şehrin her bölgesine hız kesmeden hizmet etmeye devam ediyor.