Kerim Yılmaz'a Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonundan Ziyaret

Kerim Yılmaz'a Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonundan Ziyaret
Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu Başkanı Ramiz Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankarada Kahramanmaraş'ın sesi olan, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Metropol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Elbistanlı Hemşehrimiz , Eski ...

Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu Başkanı Ramiz Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankarada Kahramanmaraş'ın sesi olan, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Metropol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Elbistanlı Hemşehrimiz , Eski  ağır ceza hakimi olan Kerim Yılmaz’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundular.

Federasyonu Başkanı Ramiz Çelik'in ziyaretine yönetim kurulu üyeleri Nurettin Delibalta, Mehmet Uzun, Ali Döngel eşlik ettiler. Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette ülke geneli ve İlimiz Kahramanmaraş'la ilgili gündemler ele alındı.

Ankara, Elbistanlılar Derneği, Pazarcıklılar Derneği,Andırınlılar Derneği, , Afşinliler Derneği, ,Kaharamanmaraş Kültür Derneği, Genç Maraşlılar Derneği başkanları  Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu yönetim kurulunu oluşturmakta.

Metropol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Elbistanlı Hemşehrimiz ,  Eski  ağır ceza hakimi Kerim Yılmaz, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Kakramanmaraş için elinden gelen her imkanı değerlendireceğine işaret etti.

Ankara Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu Başkanı Ramiz Çelik ve arkadaşları ise Kerim Yılmaz'a " misafirperverliğiniz için tşekkür ediyoruz. Yeni görevinde  başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun Sayın Başkanım" dediler.