Kahramanmaraş’ta Minikler Maysa ve Bulut ile Bir Araya Gelecek

Kahramanmaraş’ta Minikler Maysa ve Bulut ile Bir Araya Gelecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, TRT Çocuk’un sevilen çizgi film kahramanlarından Maysa ve Bulut’u Geleneksel Ağustos Fuar’ında çocuklarla bir araya getirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden düzenlenen ve açıldığı günden itibaren yüzbinlerce vatandaşı ağırlayan Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

7’den 70’e tüm yaş gruplarına yönelik etkinliklerin devam ettiği fuarda, 20 Ağustos Salı günü TRT Çocuk lisanslı ‘Maysa ve Bulut’ adlı tiyatro gösterisi sahne alacak. KAFUM Fuar Alanında saat 20.00’da başlayacak tiyatro gösterisi, miniklere unutulmaz bir gece ve tiyatro deneyimi yaşatacak. TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi film kahramanlarından Maysa ve Bulut’un günlük yaşantısını, maceralarını, aralarındaki dostluk ve arkadaşlığı konu alan tiyatro gösterisine tüm çocuklar davet edilirken, Geleneksel Ağustos Fuarı sürecinde çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik gerçekleştirilecek tüm etkinliklere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/08/05/geleneksel-agustos-fuari-etkinlik-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.