Kahramanmaraşlı Er Şehit Düştü

Kahramanmaraşlı Er Şehit Düştü
Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz Şehit Havan Topu Atışı Eğitimi Sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit düştü.Kakramanmaraş-Onikişubat İlçesi Öztürk Mahallesi Merkez Sokak 23'te kayıtlı olan...

Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz Şehit Havan Topu Atışı Eğitimi Sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit düştü.

Kakramanmaraş-Onikişubat İlçesi Öztürk Mahallesi Merkez Sokak 23'te kayıtlı olan ve Şırnak-Uludere'de eğitim sırasında Şehit  olan Er Cemil Kaçmaz'ın 25 Şubat tarihinde bir paylaşım sitesinde fotoğrafının girişine yazdığı"Vatan için katlanılan ölüm kadar, tatlı ve şerefli bir ölüm var mıdır? sözü okuyanların yüreklerini burktu.

Şırnak Uludere mevkiinde 48. Hd Tug. 2 nci Hd. Tb. K. lığı emrinde görevli P. Söz. Er Cemil Kaçmaz 16 kasım 2018 tarihinde yapılan havan atışları esnasında mühimmatın havan namlusu içinde patlaması sonucu şehit olmuştur.

Şehidimizin cenazesi Merkez Ulu Camiide öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra ŞEYHADİL MEZARLIĞI'na defnedilecek.

Taziye adresi:    Öztürk Mahallesi Merkez Sokak No:23 Onikişubat/Kahramanmaraş

Cenaze yakını:  MEHMET HANÇER (0.537.390.6698)