Kahramanmaraş'a Fırtına ve Sağanak Uyarısı

Kahramanmaraş'a Fırtına ve Sağanak Uyarısı
Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Fırtına ve Sağanak Uyarısı Kahramanmaraşlılar için hava durumu uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahmine göre, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Balıkesir, Bursa, Kütahya...

Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Fırtına ve Sağanak Uyarısı Kahramanmaraşlılar için hava durumu uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahmine göre, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Balıkesir, Bursa, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Balıkesir'in güney ve doğusu, Bursa'nın güneyi, Adana'nın doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı, Kütahya, Eskişehir ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar görülebilir.

Olası Olumsuzluklara Karşı Tedbirli Olun

Halkın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. Açık alanlardan uzak durmak, gerektiğinde güvenli kapalı alanlara geçmek ve trafikte daha dikkatli olmak önem taşıyor.

Yağışlar sonrası oluşabilecek su birikintilerine karşı da özellikle dikkat edilmeli ve sürücülerin emniyet kemeri takarak yolculuk yapmaları önemle tavsiye ediliyor.