Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevine yaptığı anlamlı ziyaret ile adeta yaşlı gönüllerde taht kurdu. Eşi Fatma Dilek Güvençer ile birlikte özel olarak gerçekleşen huzurevi ziyaretinde, koca çınarların gönlünü alan yemek servilerini bile kendisi yapan Vali Güvençer’e yaşlı misafirler “Hizmetkâr Vali” yakıştırmasında bulundu.

Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevine özel bir ziyaret gerçekleştiren Kahramanmaraş Valisi Mustafa .Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, mütevazı yapısı, gönül canlılığı ve samimiyeti ile büyük takdir topladı. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve Eşi Canan Akkoyun’un da eşlik ettiği anlamlı ziyarette duydu dolu anlar yaşandı.

Uzun soluklu özel ziyarette huzurevi sakinleri ile sıcak ve samimi sohbetlerde bulunan Kahramanmaraş Valisi Güvençer, yemek vakti yaşlı gönüllere bizzat servi yaparak, bürokratlığına insancıl bir yaklaşım ekledi. Eşi Fatma Dilek Güvençer ile birlikte tüm huzurevi misafirleri ile bire bir ilgilenen, onların dertlerini ve anılarını dinleyerek sohbetlerde bulunan Vali Güvençer, göreve başlamasından bu yana geçen 6 aylık zaman dilimde gecikmişliğinden dolayı yaşlı gönüllerden özür diledi ve an uygun zamanda doyasıya ziyarette bulunmanın kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi sakinleri adına Vali Güvençer’e teşekkür eden Osman Kılıç, “Sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. Devletimizi ve yetkililerimizi her yanımızda görüyoruz. Bu ziyaretiniz ve anlamlı yaklaşımlarınızdan dolayı şahsım ve huzurevi sakinleri adına size, eşinize, Kaymakam Akkoyun ve eşine teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’de huzurevi misafirlerine yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Burası sizin eviniz. Sizler ev sahibisiniz. Bizleri evinizde ağırlıyorsunuz. Türkiye’de birçok hizmet alanında büyük mesafeler kat edildi. Huzurevi hizmetleri de bunlardan biridir. Gelinen bu noktada siz değerli insanlarımızın ve büyüklerimizin de payı var. Saçlarınız boşuna ağarmadı. Bu gelişmelerde sizlerinde katkısı var. El emeğiniz, gözyaşınız, sevinçlerinizin payı var. Ben ve eşim Kahramanmaraş’ı ve halkını çok sevdik. Sizleri de çok seviyoruz. Yaşamlarınız ne kadar huzur, güzellik ve sağlık içinde olursa ne mutlu bize.”

Yapılan konuşmaların ardından öğle yemeğini huzurevi sakinleri ile birlikte yiyen Vali Güvençer, koc çınarlara kendinin servis yapması ise büyük takdir topladı. Huzurevi sakinler yaptıkları yakıştırmada, “Hizmetkâr Vali” değerlendirmelerinde bulundu.

Yemek sonrasında huzurevi sakinlerine hediye dağıtan Vali Güvençer, bu davranışı ile de ayrı bir güzelliğe imza attı. Yaşlı gönüllerin övgülerle bahsettiği Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi yöneticilerine teşekkür eden Vali Güvençer, günün anısına tüm personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Anlamlı ve güzel final ise Şanlıurfalı bir misafirin Vali Güvençer ve eşini okuduğu güzel bir türkü ile uğurlayarak yolcu etmesi oldu.