Evlenmek için bir televizyondaki izdivaç programına katılan aşırı kilolu bir erkek ile ona talip olan kadın arasında geçen ilginç diyalog hem küçükleri hem de büyükleri gülmekten adeta kırıp geçirdi.

Eğlencenin bitmediği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Hamur Organizasyon tarafından sahnelenen  ‘’Dest-i İzdivaç – Allah’ım kısmetimi aç’’ isimli skeç, 7’den 70’e tüm ziyaretçilerin büyük ilgisini gördü.

Evlenmek için bir televizyondaki izdivaç programına katılan aşırı kilolu bir erkek ile ona talip olan kadın arasında geçen ilginç diyalog hem küçükleri hem de büyükleri gülmekten adeta kırıp geçirdi. Aralarında geçen diyalog sonunda izleyenlerin yoğun alkışları arasında evlenmeye karar veren çift için bir de düğün yapıldı.

Skecin ardından AVM içinde gezen sevimli tiplemeler, çocuklara hediye dağıtarak sevindirdiler. AVM ziyaretçileri bu tiplemelerle anı fotoğrafları çektirerek, bu mutlu anı ölümsüz kıldılar.

Giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan mobilya ve dekorasyona kadar geniş ürün yelpazesinde hizmet veren ve herkesin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza’da düzenlenen etkinlikler alışverişi eğlenceli hale getiriyor.