Gençlik Hizmetleri ve Spor Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin işbirliği ile 11 Mayıs Cumartesi günü ”Gençlik Şöleni” düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin işbirliği ile 11 Mayıs Cumartesi günü ”Gençlik Şöleni” düzenlenecek. Açıldığı ilk günden itibaren bölgenin çekim merkezi haline gelen Piazza’da gerçekleştirilecek şölende, gençler, hem yeteneklerini sunma hem de gençliklerini yaşama fırsatı bulacaklar.

Etkinlikler kapsamında, açık otoparkta gençler yarışıyor basketbol turnuvası, oryantiring yarışması, futbol penaltı yarışları, mini voleybol, engelleri kaldırıyoruz, babalar yarışıyor, golf ila tanışıyoruz, antrenörler yarışıyor, teakwondo ve wushu show düzenlenecek. Güreş, mini voleybol ve bisiklet cimlastik gösterilerinin yanı sıra Türk toplumunun geleneksel el sanatlarından ebru sanatı da uygulamalı olarak tanıtılacak.

Yetenek avcısı

Aynı gün, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yetenekli sporcu adayları ve ebeveynlerini olimpik branşlarla tanıştırarak, bakanlığa bağlı tesislerden nasıl faydalanabileceklerini anlatabilmek amacıyla düzenlediği “Yetenek Avcısı AVM’lerde” adlı proje kapsamında da etkinlik düzenlenecek.

“Güçlü Yarınlar İçin” ve “Gelin Birlikte Köprüler Kuralım” sloganlarıyla düzenlenecek etkinlikte,  her biri kendi alanında uzman kişiler halkı bilgilendirirken,   bakanlıkça görevlendirilen sporcular gösteri yapacaklar.