Kahramanmaraş Piazza AVM’den alışveriş yapın, Zekeriyaköy Konutlarından Daire kazanma fırsatı yakalayın !

12.10.2013 – 17.02.2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi (Kahramanmaraş Piazza AVM) içerisinde bulunan mağazalardan aynı gün içinde toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı ) alışveriş yapan ve kampanya bankosuna gelip fiş/faturalarını ibraz ederek Piazza Club başvuru formunu dolduranlar ile önceden üye olmuş Piazza Club üyelerinden bilgisayar çıktısı alarak kampanyaya kayıt olanlar Kahramanmaraş Zekeriyaköy Konutlarından 3+1 Daire kazanma şansı yakalıyor.

Hediyeler:

1 Kişiye Pınarbaşı Mahallesi Zekeriyaköy Konutlarından 3+1 Daire

Çekiliş Tarihi: 25.02.2014 Saat:13:00
Çekiliş Sonuçları Açıklanma Tarihi ve Yeri: Kahramanmaraş Piazza AVM Ev Çekiliş Sonuçları 28.02.2014 tarihinde Akşam gazetesinde ve www.kimkazandi.com internet adresinde ilan edilecektir.Kazanan asil talihlinin son başvuru tarihi 15.03.2014 yedek talihlinin 30.03.2014’tür.Kazananlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

Önemli: İkramiye tesliminde bilgisayar çıktısı, fatura veya fiş ibrazı zorunludur. Mutlaka Saklayınız. Üyelik bilgileri eksik olan Piazza Club üyeleri çekilişe katılamaz. Mutlaka Güncelleyiniz. Kampanya Piazza Club üyelerine yöneliktir. 

18 yaşından küçükler, Rönesans Yönetim A.Ş., Piazza Kahramanmaraş AVM içerisinde yer alan mağaza sahip ve çalışanları, Mel 3 Gayrimenkul, çalışanları, Omega İleri Teknoloji, Piazza Avm nin hizmet aldığı taşeron firma çalışanları Temizlik ve güvenlik çalışanları ve Akro Tanıtım çalışanları kampanyaya katılamazlar.

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları için mutlaka Kahramanmaraş Piazza AVM’yi veya www.piazzaavm.com.tr internet sitesini ziyaret ediniz.