Piazza AVM yönetimi, düzenlenen iftar yemeğinde, kiracıları restoran girişinde karşıladılar.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi,  önce protokol  ve basın mensupları, ardından  kurum personeli ile düzenlediği iftar yemeklerinin ardından bu kez kiracılarıyla bir araya geldi.

Hesaplı alışveriş imkânının yanı sıra modern mimarisi, eğlence merkezleri, buz pat

eni, dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yiyecek-içecek alanlarını bir arada bulunduran bölgenin çekim merkezi Piazza’daki iftar yemeği kiracıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Baydöner’deki iftar yemeğinde, Piazza yönetimi ve iş ortağı kiracıları, on bir ayın sultanı Ramazan’da daha da büyük önem kazanan paylaşımın verdiği manevi huzuru hep birlikte yaşadılar. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren kiracılar,  bol bol sohbet edip, dostluklarını pekiştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Anadolu’da yaygın tüketilen bir tür içecek olan, bazı yörelerde ‘’Aşlama’’  (meyan kökü) Kahramanmaraş’ta ise ‘’meyan’’ adıyla bilinen şerbet de yemek sonrasında tüm konuklara ikram edildi.

AVM yöneticilerinin tüm konukları restoran girişinde karşılayıp uğurladığı İftar yemeğinde, geç saatlere kadar çeşitli konularda görüş alışverişinde de bulunuldu.