İkbal Gürpınar Piazza’ya Geliyor

İkbal Gürpınar Piazza’ya Geliyor
 Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısı sunmanın yanı sıra düzenlediği aktivitelerle aynı zamanda eğlence ve yaşam merkezi sunan Kahramanmaraş Piazza, 4 Ağustos Pazar günü ünlü ve sevilen sunucu İkbal Gürpınar’ı...

 Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısı sunmanın yanı sıra düzenlediği aktivitelerle aynı zamanda eğlence ve yaşam merkezi sunan Kahramanmaraş Piazza, 4 Ağustos Pazar günü ünlü ve sevilen sunucu İkbal Gürpınar’ı konuk edecek.

Gerçekleştirdiği televizyon programlarıyla yoğun bir hayran kitlesine sahip olan İkbal Gürpınar, AVM ziyaretçileriyle Ramazan sohbetleri yapacak,  katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

İkbal Gürpınar kimdir?

1969 Yılında Kırıkkale'de doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu. Henüz okul yıllarında spikerliğe başladı. Sayısız organizasyonda gönüllü sunuculuk, belediye Hastanesi'nde gönüllü hemşirelik yaptı. Bu arada Libya Kültür'deki kursa katılarak makrome eğitimi aldı. 1992'de Türkiye polis Radyosu'na spiker olarak başladı. 1994-95 te TRT’de 25.Saat isimli programla televizyona adım atmış oldu.  Şu an çeşitli televizyon programlarında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.