Hızlı ve Öfkeli 7'nin İlk Fragmanı Yayınlandı ! Furious 7 ne zaman vizyona girecek ?

Hızlı ve Öfkeli 7'nin İlk Fragmanı Yayınlandı ! Furious 7 ne zaman vizyona girecek ?
Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminin fragmanı bugün sinemaseverlerle buluştu ! Orjinal ismiyle Furious 7 olarak yayınlanacak olan Hızlı ve Öfkeli 7, ne zaman vizyona girecek ?Hızlı ve Öfkeli 7'nin ilk fragmanı bugün düzenlenen...

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminin fragmanı bugün sinemaseverlerle buluştu ! Orjinal ismiyle Furious 7 olarak yayınlanacak olan Hızlı ve Öfkeli 7, ne zaman vizyona girecek ?

Hızlı ve Öfkeli 7'nin ilk fragmanı bugün düzenlenen tören ile hem Facebook üzerinden hem de canlı yayınlarla paylaşıldı. Hızlı ve Öfkeli'nin bugüne kadar yayınlanan diğer videolar ve filmin hazırlanışı ile ilgili hikayeleri de Facebook sayfasından görebilirsiniz.

Bugün yayımlanan ve içinde Paul Walker'ın da olduğu poster ise önemli bir değişikliği işaret ediyor. Daha önce sürekli Fast & Furious 7 olarak lanse edilen filmin adının Furious 7 olarak değiştirildiği gözüküyor. Böylece Türkçe isminde de Hızlı ve Öfkeli 7 yerine artık Öfkeli 7 olarak anılacaktır.

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Ronda Rousey, Jason Statham ve Paul Walker gibi ünlü oyuncuların bulunduğu filmde Walker'ın sahneleri eski görüntüler ve kardeşinin dublörlüğü ile çekildi. Film 3 Nisan 2015'te vizyona girecek.

Geçtiğimiz yılın sonlarında acı bir trafik kazası ile aramızdan ayrılan ünlü aktör Paul Walker herkesi şok etmişti. Oyuncunun kaybı ile birlikte aynı zamanda aktörün rol aldığı projeler de sekteye uğradı. Bunlardan bir tanesi de seride yer aldığı 'Hızlı ve Öfkeli' (The Fast and the Furious)! 'Hızlı ve Öfkeli' filminin şimdilik son üyesi olan 'Fast & Furious 7'nin çekimleri Walker'ın kaybı ile birlikte durmuştu.

Kısa süre önce ise aktörün geri kalan sahneleri için CGI'dan destek alınacağı ve özel seslendirme yollarına başvurulacağı açıklanmıştı. Yönetmen James Wan'da Instagram hesabı üzerinden paylaştığı görsel ile çekimlerin başlangıcını kutlamış oldu