Elbistan Darendeliler Kalkınma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren ve dernek yönetimi, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ı ziyaret etti. Başkan Eren, yaptığı konuşmada, “Her zaman Türk Polis Teşkilatının yanındayız” dedi.

Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren ve dernek yönetimi, Geçtiğimiz günlerde Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hakan Aşık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Eren, Emniyet Müdürü Aşık’a dernek faaliyetleri ve dernek hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretle ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Darendeliler Derneği Başkanı Mustafa Eren, şu ifadelere yer verdi:

“Elbistan’da birçok alanda faaliyet yürüten Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak emniyetimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Elbistan ile ilgili çözüm bekleyen sorunların çözümü noktasında bizlere düşen bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız. Elbistan İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Aşık’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Şahsında da tüm emniyet personelimize hayırlı görevler temenni ediyoruz.”

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyetini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, dernek üyelerine teşekkür ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.