“Hayalet” Jandarma Komando!

“Hayalet” Jandarma Komando!
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komandolar, eğitim amaçlı gerçekleştirdikleri kış tatbikatında adeta hayalet gibi kamufle oldu.               ...

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komandolar, eğitim amaçlı gerçekleştirdikleri kış tatbikatında adeta hayalet gibi kamufle oldu.

                Kahramanmaraş Merkez ve çevre ilçelerin  dağlarında kış şartlarına uygun kıyafetlerle adeta görünmez olan Jandarma Komando, her kırsala uygun giysileri ile görevlerini yerine getirdiler.

                Kayalık alanda, kar bölgelerinde kıyafetleri ile hayalet konumuna gelen Jandarma Komandolar, eğitim amaçlı da olsa modern silahlarla ve teçhizatla görevlerini başarıyla tamamladılar.

                Giysilerinden silahlarına kadar üst düzey ve profesyonel biçimde kırsal alanlarda ve dağlarda arama, tarama yapan Jandarma Komando, başarılı eğitim tatbikatının ardından birliklerine döndüler. Elde ettiğimiz fotoğraflarda adeta görünmez bir hayalete dönen Jandarma Komandoları bakalım siz bir anda tespit edebilecek misiniz?

                                                                                                                                                                 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.