Gençlik Spor Şenliğiyle Kahramanmaraş Coştu

Gençlik Spor Şenliğiyle Kahramanmaraş Coştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel liderliğinde, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda spor şenliği düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde, gençlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı çerçevesinde Habitat iş birliğiyle Arslanbey Mesire Alanı’nda düzenlenen spor şenliği, gençleri bir araya getirdi.

Gençler Sporla Buluştu

Yaklaşık 6 saat süren etkinlikte gençler, voleybol, tenis, basketbol, boks, badminton ve atletizm gibi birçok spor dalında hem eğlendi hem de öğrendi. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapma fırsatı bulan gençler, sporun birleştirici değerlerini de keşfetti. Şenliğe katılanlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Toplum İçin Sporun Önemi

Kahramanmaraş Habitat Derneği İl Sorumlusu Feyza Elif Akkaya, “Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle çocuklara yönelik spor şenliği düzenliyoruz. Olimpik değerler eğitimi de içeren bu etkinlikte bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Gençlerin Memnuniyeti

Etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirten çocuklar da memnuniyetlerini ifade etti. Rabia Öztürk, “13 yaşındayım. Futbol, uzun atlama, voleybol ve koşuyu denedim. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Fatmanur Türkmen ise, “Hocalarımızla birlikte geldik ve buradaki bütün spor dallarını denedim, hepsi çok eğlenceli” ifadelerini kullandı. Yusuf Çınar Kundakçı, Muhammed Ali Karadaş ve Hayrunnisa Bozdağ da spor şenliklerinin daha sık düzenlenmesini istediklerini belirtti.