Geleneksel Ağustos Fuarı'nda Hem Çocuklar Hem de Yetişkinler Eğleniyor

Geleneksel Ağustos Fuarı'nda Hem Çocuklar Hem de Yetişkinler Eğleniyor
Geleneksel Ağustos Fuarı’nda yetişkinler için sıra gecesi ve çocuklar için Kaptan Pengu isimli tiyatro gösterisi düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel Ağustos Fuarı, büyük bir heyecan ve ilgi ile devam ederken çeşitli etkinlikler de vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

7’den 70’e tüm yaş gruplarına yönelik programlar gerçekleştirilen fuarın 7’nci gününde çocuk tiyatrosu ve sıra gecesi Kahramanmaraşlılar için sahne alacak.

Etkinlik takvimi çerçevesinde saat 20.00’da Kaptan Pengu isimliçocuk tiyatrosu sahnelenirken 21.30’da ise Grup Sıra sahneye çıkacak. KAFUM Fuar Alanında yapılacak tiyatro gösterisinde, TRT Çocuk ekranlarının sevilen karakterleri Kaptan Pengu ve arkadaşlarının eğlenceli müzikali; çevre kirliliği, su tasarrufu ve geri dönüşüm konularında da miniklere eğitici mesajlar verecek. Grup Sıra ise, Anadolu’nun farklı yörelerinden nadide eserleri müzikseverler için seslendirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tiyatro gösterisi ve sıra gecesine tüm vatandaşlar davet edildi.

kaptan-pengu-001.jpeg

sira-gecesi.jpeg