Geleneksel Ağustos Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Geleneksel Ağustos Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel Ağustos Fuarı, büyük ilgi gördü. Fuar, ilk 3 gününde 150 bine yakın misafir ağırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin 9 Ağustos Cuma günü açılışı yapılan Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, ilk 3 gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Fuar, ilk 3 gününde 150 bine yakın misafir ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdı. Kahramanmaraş’ın kültürel ve ticari hayatına önemli katkılar sağlaması hedeflenen fuara Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi komşu illerden de ziyaretçiler akın ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dev organizasyon, Kahramanmaraş’ın bölgenin cazibe merkezlerinden biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

31 Ağustos’a kadar süreceek fuar süresince; birbirinden renkli ve eğlenceli konserler, tiyatro gösterileri, açık hava sineması, alışveriş ve spor alanları ile sahne gösterileri vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, her gün 16.00 – 00.30 saatleri arasında misafirlerine kapılarını açan Geleneksel Ağustos Fuarı’na tüm vatandaşlar davet edildi.