Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık; kentimizde 15 yıldır 96.60 frekansından yerel  yayın yapan Cesur Fm’i iadeyi ziyarette bulundu.

Aşık’ı Cesur Fm Genel Yayın Koordinatörü Serkan Ercüment Kuzu, programcılardan Fatih Alper Gültepe, Zümra Gülsüm Kuzu, Hakan İnce, Ali Baran, Yıldırım Levent, Leyla Mercan Dizibüyük, Pakize Gülçin Güneysi ve diğer çalışanlar karşıladı.

Metin Aşık’la samimi bir havada gerçekleştirdiğimiz  sohbette kentin güvenlik ve trafik sorunu konuşuldu.

Aşık: “Kentimizdeki trafik sorununun önemli ölçüde çözüldü. Okul önlerinde ve şehrin giriş çıkışındaki asayiş uygulamalarımız devam ediyor. Ayrıca çeşitli odalarla zaman, zaman bir araya gelerek huzur toplantıları yapıyoruz. Bu toplantılarda şehrin daha huzurlu ve yanabilir bir hale gelmesi için gayret gösteriyoruz” dedi.

Cesur FM Genel Yayın Koordinatörü Kuzu kentteki kaçak yayın yapan radyo yayınları ile ilgili Aşık’a bilgi verdi. Aşık bu konuda yetkilerinin bulunmadığını ancak bu şekilde kaçak yayın yapılmasının da son derece yanlış olduğunu dile getirerek bu yayınların ortadan kalkması içinde ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Aşık, radyoculuğun çok zevkli bir iş olduğunu dile getirdi.

Metin Aşık daha sonra yayın odasına geçerek ana kumanda masasında kulaklığını takıp bende artık Cesur FM yayıncısı oldum dedi.

Cesur FM çalışanları Aşık’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Metin Aşık ziyaretten memnuniyetini dile getirerek en kısa zamanda canlı yayında Cesur FM dinleyenleriyle buluşmak istediğini söyledi.