Maraşta Haber
Maraşta Haber

“Emaneti Gönüllerimizde Taşıyacağız”

Elbistan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Mehmet Gürbüz, önce mazbatasını aldı daha sonra gittiği belediyede çiçeklerle karşılandı. Gürbüz, Başkan Vekili Ahmet Tıraş’tan mührü alarak görevine başladı. Başkan Gürbüz ilk resmi açıklamasında, “Elbistanlıların emanetini gönüllerde taşıyacağız” dedi. Elbistan Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Gürbüz, görevine resmen başladı. Gürbüz, itiraz süresinin resmi olarak dolmasının ardından Elbistan İlçe Seçim Kurulu […]

“Emaneti Gönüllerimizde Taşıyacağız”

04 Nisan 2019 - 6:57A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Elbistan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Mehmet Gürbüz, önce mazbatasını aldı daha sonra gittiği belediyede çiçeklerle karşılandı. Gürbüz, Başkan Vekili Ahmet Tıraş’tan mührü alarak görevine başladı. Başkan Gürbüz ilk resmi açıklamasında, “Elbistanlıların emanetini gönüllerde taşıyacağız” dedi.

Elbistan Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Gürbüz, görevine resmen başladı. Gürbüz, itiraz süresinin resmi olarak dolmasının ardından Elbistan İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya’nın elinden mazbatasını aldı.

Daha sonra Elbistan Belediyesi’ne geçen Mehmet Gürbüz, hizmet binası önünde belediye personeli ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Devir teslim töreni ise, Gürbüz’ün yeni makam odasında gerçekleştirildi. Devir-teslim töreni, yaklaşık 4 aydır Belediye Başkan Vekilliği’ni yürüten Ahmet Tıraş’ın yeni belediye başkanı Mehmet Gürbüz’e belediye başkanlığı mührünü takdim etmesi ile başladı. Başkan Gürbüz, Başkan Vekili Tıraş’a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti.

Devir teslim töreninde değerlendirmelerde bulunan isim Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Ahmet Tıraş belediye başkan vekilimiz değil belediye başkanımızdı. Elbistan’a 4 ayda çok büyük hizmet yaptı. Bu seçimin kazanmasında çok büyük emekleri var. Şehrimize verdiği hizmetler için müteşekkiriz. O, Elbistanlının gönlünde ayrı bir yere sahip. Yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla bir plaket takdim ediyoruz.  Pınarbaşı’mız, Ahmet Bey döneminde güzel görünüme kavuştu. 4 ayda asfaltlar, çocuk oyun grupları, sosyal alanlar, yeşil alanlar olmak üzere birçok hizmete ev sahipliği yaptı Elbistan. Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyoruz.

Koltuksuz bir belediyeye geldim. Bundan sonra inşallah durmadan azimle çalışacağız. Şehri, bize emanet eden Elbistanlılardır; vatandaşlarımızdır. Onların emanetini omuzlarımızda hissediyoruz ve gönlümüzde taşıyacağız. Bu yük, bize inanılmaz azim ve güç veriyor. Bundan sonraki süreçte de hizmet ederken ne zaman bir motivasyon ihtiyacı hissetsek bu gücü hep yanımızda bileceğiz. Elbistan Belediyesi, kurumsal kimliği, bundan sonraki hizmetleri ile fark yaratacaktır. İnşallah güzel günlerimiz olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına, gönül veren kardeşlerimize, ocak başkanımıza, AK Parti’nin tüm teşkilatlarına ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz, bu seçimden bütün Elbistan’ın belediye başkanı olarak çıktık. Bugün bizim rozetimiz Türk bayrağıdır. Bütün Elbistan’ın belediye başkanıyız. Bütün Elbistan’ın meclis üyeleriyiz. Hiç kimse ayrım görmeyecek. Elbistan toprağının her karışına hizmet borcumuz var. Kazanan inşallah Elbistan olacak. Hükümetimizin ve büyükşehrimizin de desteği ile hizmetimizi sokağa yansıtacağız. Durmak yok yola devam.”

Görevini teslim eden Ahmet Tıraş ise, mührü gönül rahatlığı ile teslim ettiğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Cenabı Allah bize 4 aylık belediye başkanlığı nasip etti. Devlet büyüklerimizden özellikle Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal Bey’den Allah milyonlarca kez razı olsun. Çok büyük desteklerini gördük. 4 ayda maddi destekler olmasaydı biz hiçbir şey yapamazdık. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın gücü olmazsa Elbistan’da bir şeyler olmayacak. Şimdiye kadar yaptıklarımız, Cumhur İttifakı’nın ve Mahir Bey’in gücü. Biz, sadece sahaya yansıttık. Mehmet Gürbüz kardeşimle beraber de Elbistan inşallah fişekleyecek. Biz koştuk, Elbistan’ın mimari olacak kardeşimiz Mehmet Gürbüz’le de Elbistan, Elbistan olacak. Gönül rahatlığı ile mührümüzü teslim ettik. Bundan sonra Elbistan çiçek olacak, gül bahçesi olacak inşallah. Mehmet Gürbüz, güler yüzü ile her tarafta güller açacak.”

Devir teslim töreninde AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, MHP Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Kozanoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve belediye personeli yer aldı.

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı programda, 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurası çekildi. Cumhurba...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkan...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Emekli Uzman Çavuşlar, Uzman Çavuşlar Ve Eski Uzman Çavuşların Sorunlarının ...

Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2.lil ve 4. lük ödülü Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2...

Onikişubat Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Müsabakasında Ķız öğrenciler...

İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR… İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR…

Şüphesiz iktidardan ülkeyi yönetenlerden, vatandaşı bu yoksulluk sarmalına sokanlardan söz ediyorum. Hayat pahalılığı Bütün ağırlıkları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ