Eğitim Bir-Sen Kadın Kollarından, Millî Eğitim Müdürü Yılmaz'a Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Kadın Kollarından, Millî Eğitim Müdürü Yılmaz'a Ziyaret
Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Dilek KONUŞ ve komisyon üyeleri Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ'a hayırlı olsun Ziyaretinde bulundular.Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen...

Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Dilek KONUŞ ve komisyon üyeleri Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ'a hayırlı olsun Ziyaretinde bulundular.

Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Dilek KONUŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri: Hatice ERMEYDAN     (Başkan Vekili), Sibel AKKURT ( Teşkilatlanma), Nurhan GÜNEŞ (Mevzuat ve Toplu Sözleşme), Müberra ÇALI (Mali İşler)  ve Sabiha YÜCEGÖK ( Eğitim ve Sosyal İşler) Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı ve başarılı olması temennisinde bulundular.

Güzel ve samimi bir ortamda eğitimle ilgili diyalog  oluşturuldu ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İl Millî Eğitim Müdürü  YILMAZ' Kahramanmaraş Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı KONUŞ ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.