Dünya Ehl-İ Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun Afşin ziyareti kapsamında Başkan Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ve önemli işlere imza atan Altun ziyareti sırasında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Başkan Fazlı Aydoğan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Fermani Altun gibi önemli bir ismi Belediyemizde ağırlamak bizim için onur vericidir. Kendisinden Eshab-ı Kehf Külliyemiz ve şehrimizin tanıtımı noktasında destek istedik. Kendisi de bizi kırmayacağını ve elinden geleni ifade ettiler. Bu bağlamda kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya Ehl-İ Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun ise yaptığı konuşmada; “misafirperverliğinden dolayı Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Memleketime sık sık gelmeye çalışıyorum. Afşin gerçekten çok değerli bir şehir. Bünyesinde bulundurduğu Eshab-ı Kehf Külliyesinden dolayı da bu değeri daha da artıyor. Burasının tanıtımı noktasında Başkanımız elinden geleni yapıyor. Bizlerde elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.