Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Eğitim Seferberliği

Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Eğitim Seferberliği
Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlerin eğitim başarılarını desteklemek için TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kursları başlattı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlerin eğitim başarılarını artırmak amacıyla TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kursları başlattı. Dulkadiroğlu ilçesindeki gençlere yönelik sunulacak bu eğitim programı, Murat Akkurt Gençlik Merkezi ve Gazipaşa Cafer Tatlıbal Gençlik Merkezleri’nde gerçekleştirilecek.

Dulkadiroğlu Sınavlar İçin Hazırlık Kurslarını Başlattı

Eğitimler, interaktif dersler, etüt ve soru çözümleri, rehberlik hizmetleri, kariyer planlama ve düzenli deneme sınavlarını içerecek. Öğrencilerin performansları haftalık denemelerle takip edilecek ve süreç, uzmanlar tarafından yakından denetlenecek.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, programın ekonomik koşullar ve depremin etkilerini göz önünde bulundurarak başlatıldığını belirtti ve gençlerin eğitim yolunda yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Başvurular için Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne başvurabilir veya belediyenin resmi web sitesinden bilgi alabilirsiniz.