KADAK  ekibi  ile Çokran köyü muhtarı Ramazan Oğulluk’un birlikte yaptıkları proje doğrultusunda Kahramanmaraş’ ın en sarp en zor  dağı olan düldül dağının zirvesine al-yıldızlı bayrağımızı dikti.

 

KADAK Başkanı Sait Kılıçsallayan başkanlığında   Fahri Yılmaz ,Ali Ekici, Hayretin Keçe ,Mustafa Kara Muhammet Kılıçsallayan, Nesrin Karakur , Gülşen Keçe ile Çokran Köyü Muhtarı Ramazan Oğulluk ve yardımcısından oluşan ekip düldül dağına zirvesine tırmanmak için erken saatlerde hareket etti.

Zirvenin yakınlarına kadar çıkan ekip buradan ikiye ayrılarak tırmanışa devam etti, diğer ekip mağaralar bölgesinde bekledi, diğer ekip zirveye devam ett.i Kaya tırmanışı şeklinde devam eden tırmanış sonunda ekip zirveye ulaştı, ekipteki bayan dağcı Gülşen Keçe zirveye ilk çıkan KADAK’lı bayan dağcı oldu.

Çokran köyü muhtarı Ramazan Oğulluk’un hazırlattığı şanlı bayrağımız Düldül Dağının zirvesinde   KADAK’lı dağcılarca dikilerek şerefle dalgalandırıldı.

KADAK başkanı Sait Kılıçsallayan ” Bu bölgenin en güzel en hakim noktası olan düldül dağının zirvesine bayrağımızı diktik Çokran köyü muhtarımız Ramazan Oğulluk beyle birlikte bayrağımız eskidikçe zirveye tırmanıp  yenisini asacağız . Tırmanışa katılan tüm dostlarımızı tebrik ediyorum.KADAK  olarak şehrimizin doğal güzelliklerini keşfetmeye devam edeceğiz.” dedi.