“Dört Mevsim Kahramanmaraş” fotoğraf sergisi açıldı.

Kahramanmaraş’ı farklı enstantanelerle anlatan, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki fotoğraf sergisinin açılışını Vali Şükrü Kocatepe  Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Temizer’le birlikte yapıldı .

 

Sergideki fotoğrafları gezip bilgi alan Vali Kocatepe, Kahramanmaraş’ın fotoğraf sanatçıları için iyi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Bu işe emek veren arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Fotoğraf sanatçısı Arif Avize ise şehrin farklı bir coğrafyaya sahip olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Amacımız her mevsim bir başka güzelliğe sahip olan Kahramanmaraş’ı fotoğraf kareleriyle gösterebilmekti. Farklı iklimleri bir arada barındıran şehrimiz doğal güzellikleriyle büyük bir potansiyele sahip. Biz fotoğraf sanatçıları bu potansiyeli herkesle paylaşmak için böyle bir çalışma içerisine girdik. İnşallah ilimizin tanıtımına katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize.”

Fotoğraf Sanatçıları  Arif Avize ve Mehmet Temizdemir’in Kahramanmaraş ve yörelerinden manzara, panoramik fotoğraf ve makro  çalışmalarından oluşan 100 eserinin yer aldığı sergiyi fotoğraf severler  15 Kasım’a kadar gezebilecekler.

Açılışa, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, diğer ilgililer ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.