Çocuklar İçin Açılan Yaz Kurslarının Kapınışı Gerçekleştirildi

Çocuklar İçin Açılan Yaz Kurslarının Kapınışı Gerçekleştirildi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi’nde 6 hafta boyunca düzenli olarak çocuklar için açılan yaz kurslarının kapanışı yapıldı.

Sosyal belediyecilik kapsamında farklı yaş gruplarına ilişkin kültür sanat etkinliklerini kesintisiz devam ettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde yaz kurslarının kapanış programı yapıldı.

Çocuklar, 6 hafta boyunca her Perşembe günü gerçekleştirilen kurslarda hem doyasıya eğlenirken hem de kişisel becerilerini geliştirdi ve sosyalleşti. Yaz kurslarının kapanışı da renkli anlara sahne oldu. Çeşitli aktivitelerin düzenlendiği programda minikler, KAÇSAM’da son etkinlik gününü dolu dolu geçirme fırsatı buldu. Son etkinlik gününde kendi hayal güçleriyle birbirinden güzel kurabiyeler yapan minikler, Abdal Halil Ağa’nın torunlarının davul şovuyla da coşkulu bir gün geçirdi. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

KAÇSAM’da gerçekleştirilen etkinliklerin çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesine büyük katkı sağladığını belirten aileler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.