Belediyeden Obezite Çalışmasına Destek

Belediyeden Obezite Çalışmasına Destek
Kahramanmaraş Belediyesi, İl Halk Sağlığı’nın yürüttüğü  Obezite ile Mücadele’ çalışmalarına destek veriyor.İl Halk Sağlığı personelleri tarafından Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün...

Kahramanmaraş Belediyesi, İl Halk Sağlığı’nın yürüttüğü  Obezite ile Mücadele’ çalışmalarına destek veriyor.

İl Halk Sağlığı personelleri tarafından Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün bünyesinde yürüttüğü çalışmalarda obezite, hipertansiyon ve diyabet taramasında personellerin boy, kilo, bel, kalça çevresi ölçümü, kan şekeri ölçümü ve anket faaliyetleri yürütülüyor.

Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde başlayan çalışmalar 11 -17 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak.

Bu tarihler arasında Kahramanmaraş Belediyesi’nde görevli personeller obezite,hipertansiyon ve diyabet taramasından geçirilerek aynı zamanda anket çalışmasına da katılacak.

İl Halk Sağlığı tarafından kendilerine yapılan müracaatı değerlendirdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “İl Halk Sağlığı’ndan ‘Obezite İle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde personellerimiz arasında obezite, hipertansiyon ve diyabet taramasında bulunulmasına yönelik çalışmaların yapılacağı konusunda bize müracaat edildi.

Biz de bu müracaatı olumlu bulduk ve personellerimizin bu çalışmalardan faydalanmasını istedik. 11 Aralık 2012 Salı günü başlayan tarama çalışmaları 17 Aralık 2012 Pazartesi gününe kadar devam edilecek.

Personellerimizin gereken özveriyi göstererek çalışmalara destek vermeleri kendi sağlıkları açısından önemli olacaktır” diye konuşarak personellerin tarama çalışmalarına riayet etmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.