Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç’u ziyaret etti.

 

Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç’u makamında ziyaret eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz burada bir süre sohbet ettiler.

 

Kahamanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü kutlama etkinliklerine ilçeleri de dahil ettiklerine dikkat çeken Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; “Bu yıl bir ilki gerçekleştirdik. Daha doğrusu ilk adımı atmış olduk. Şehrimizin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlama etkinliklerine ilçelerimizin de katılımını sağlamak adına Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerimizde bu yıl 7.’ni düzenlediğimiz Uluslararası Kurtuluş Güreş Turnuvası’nı ilçelerimize de yaydık. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha başka etkinliklerle artırırız” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç ise, ilçelerinde uluslar arası bir turnuvanın düzenlenmesinden oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

 

Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç aynı zamanda böyle bir organizasyonu Göksun’da düzenlediklerinden dolayı Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür ederek Göksun tarihini anlatan bir tablo hediye etti.