Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Valilikte düzenlenen Yatırım Eylem Planı toplantısında yatırımları anlattı.

 

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Ortak Akıl Çalıştayları’nın sonucu olarak yapılan Yatırım Gelişim eylem Planı Toplantısı Kahramanmaraş Valiliği Fikret Kiraz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Vali Şükrü Kocatepe, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, Mahir Ünal, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu , Vali Yardımcıları Servet Güngör ve Mustafa Anteplioğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşu müdürleri katıldı.

Kahramanmaraş Belediyesi olarak yapılan hizmetleri slayt eşliğinde anlatan Başkan Poyraz, belediye olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgiler sundu.