Maraşta Haber
Maraşta Haber

Başkan Poyraz: “Araya Kimse Nifak Sokamaz”

    Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Kahramanmaraşspor’a destek konusunda düzenlediği basın toplantısına geniş bir basın ordusu katıldı.   Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, düzenlediği basın toplantısında şehrimizde iki profesyonel takım olduğunu ve raya kimsenin nifak sokamayacağını söyledi. Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, gündemle ilgili açıklamalarda […]

Başkan Poyraz: “Araya Kimse Nifak Sokamaz”

13 Aralık 2012 - 9:27A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

 

 

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Kahramanmaraşspor’a destek konusunda düzenlediği basın toplantısına geniş bir basın ordusu katıldı.

 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, düzenlediği basın toplantısında şehrimizde iki profesyonel takım olduğunu ve raya kimsenin nifak sokamayacağını söyledi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Feridun Kolat ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, gündemle ilgili açıklamalarda bulunarak aynı zamanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Kahramanmaraşspor’a yapılacak yardımları Başkan Poyraz engelliyor” şeklinde bir konunun olduğunun kendisine de geldiğine işaret eden Başkan Poyraz: “Biz hiçbir şekilde hiçbir yardımı engellemedik engellemeyiz de. Kahramanmaraşspor bu memleketin yani bizim takımımız. Biz belediye olarak imkânlarımız dâhilinde Kahramanmaraşspor’a yardımcı oluyoruz. Bir yerlerden Kahramanmaraşspor’a yardım edilecekmiş ama biz engel olmuşuz. İşte kulüp başkanı burada. Kahramanmaraşspor da bu memleketin takımı Kahramanmaraş Belediyespor’da bu memleketin takımı. Biz isteriz ki her ikisi de daha yukarı liglerde oynasınlar. Sporun yaptığı reklam en büyük reklam.

Biz halkımıza hizmet götürürken, partisine felan bakmayız. Çünkü biz komple Kahramanmaraş’ın belediye başkanıyız. Kahramanmaraşspor’umuzun bulunduğu Belediye Spor Tesisleri’nde Belediyespor’lu futbolcular da kalıyordu. Ev içinde ev olmaz mantığı ile sporcularımıza acilen yeni bir yer yaptık ve otel odasında kalmaktan kurtardık.

Kahramanmaraşspor bu şehrin bir gerçeği. Öyle benim sporla, futbolla işim olmaz diye bir şey olamaz. Bu memlekette yaşayan her insan –ki sanayici, işadamı, sivil toplum kuruluşu vs. herkes bu takıma yardım etmek, destek olmak zorunda. Bugün yönetimde bu arkadaşlarımız var. Yarın bunlar gider başkaları gelir. Kurumlar insanlarla kavim değildir. Kalıcı olan kahramanmaraşspor’dur, Kahramanmaraş Belediyespor’dur” diye konuştu.

Kahramanmaraş spor Kulübü Başkanı Feridun Kolat’la dün bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Poyraz: “Dün Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ü aradım ve Kahramanmaraşspor’a yardım yapmaları gerektiği konusunu söyledim. Gerektiği takdirde başka insanları da ararım. Bu takımın ayakta kalması için herkes yardımcı olacak, olmak zorunda” diye konuştu.

Başka kulüplere büfe verilerek destek sağlandığı şeklinde bir hatırlatmanın yapılması üzerine Başkan Poyraz: “Geçmiş dönemde kaldırımların üzerinde Kahramanmaraşspor adına verilen büfelerin ne şekle geldiğini siz benden iyi biliyorsunuz. Ancak yine böyle bir yardım ve destek söz konusu olursa biz ihaleye çıkarız. Kahramanmaraşspor ihaleyi alır,işletir ve kendisine kaynak olur” diye cevap verdi.

 

Kahramanamraşspor Kulübü Başkanı Feridun Kola ise, kendilerinin yönetime geldiklerinde parasal desteğe ihtiyacımız yok şeklinde açıklamada bulunduğu ve futbolcuların antrenmana çıkmamalarının hatırlatılması üzerine Başkan Kolat: “Evet biz yönetime geldiğimiz zaman kulübün transfer yasağı vardı ve bu cezayı ödeyeceğimizi ifade etmiştik. O zamanlar da söylemiştim. Bizim parasal desteğe ihtiyacımız yok demek bu kulübe reklam verilmemesi veya reklam alınmaması anlamına mı geliyor.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları    Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ