Başkan Görgel'den Geleneksel Ağustos Fuarı Açıklaması

Başkan Görgel'den Geleneksel Ağustos Fuarı Açıklaması
Başkan Fırat Görgel, Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 3. gününde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ın geçmişinde önemli bir yere sahip olan ve 20 seneden sonra yeniden ziyaretçileriyle buluşan Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı coşkusu yoğun bir şekilde sürüyor.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen fuarda 3 gün geride kalırken 7’den 70’e tüm Kahramanmaraş fuara adeta akın etti.

KAFUM Fuar Alanında kurulan alışveriş stantları, lunapark, deneyim ve spor alanlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, fuara duyulan ilgiden son derece memnun olduğunu aktardı.

Tüm Hemşehrilerimizi Fuarımıza Bekliyoruz

Ziyaretlerden sonra Başkan Görgel, “Şehrimizin geçmişinde son derece önemli bir yere sahip olan Geleneksel Ağustos Fuarı’nı 20 yıl aranın ardından yeniden hemşehrilerimizle buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çocukluğu Kahramanmaraş’ta geçen herkes bilir ki Ağustos Fuarı bizler için çok değerli. Anılar biriktirdiğimiz, arkadaşlıklarımızı ve hemşehrilerimizi pekiştirdiğimiz çok önemli bir etkinlikti. Uzun bir aranın ardından yeniden düzenlediğimiz fuarımıza ilgi son derece yoğun. Hemşehrilerimizin ilgisi bizleri de çok mutlu ediyor. Sadece Kahramanmaraş’ımızdan değil komşu şehirlerimizden de misafirlerimiz oluyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarımıza tüm hemşehrilerimizin yanı sıra bölgemizdeki şehirlerimizden de vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.