Andırın'da 9 Kilometrelik Sathi Asfalt Yenilemeleri Sürüyor

Andırın'da 9 Kilometrelik Sathi Asfalt Yenilemeleri Sürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'da çok sayıda mahalleye ulaşım sağlayan Alanlı Grup Yolu’nun 9 kilometrelik kısmında sathi asfalt yenilemelerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ulaşım standardını iyileştirmek için yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını artırarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Andırın ilçesindeki Alanlı Mahallesi oldu. Bölgedeki pek çok mahalleye ulaşım sağlayan, ayrıca Onikişubat ve Andırın arasında bağlantı oluşturan grup yolunun 9 kilometrelik kısmında yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan grup yolunda zemin iyileştirmelerinin ardından sathi asfalt serimine geçildi. Bölge ulaşımı için önem arz eden grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalarla yerleşim yerlerinin ulaşım standardı iyileştirilerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz devam ettiği ifade edildi.