Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulunda “Vergi” konferansı

Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulunda “Vergi” konferansı
Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı  uzmanları Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulunda “Vergi” konferansı verdi.25 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan "24. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında İlkokul...

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı  uzmanları Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulunda “Vergi” konferansı verdi.

25 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan "24. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında İlkokul ve Ortaokullarda öğrencilere yönelik vergi konulu konferanslar yapılıyor.

Verginin, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun arttırılması amacıyla 25 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan "24. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında değişik etkinliklerin yanı sıra Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından İlkokul ve Ortaokullarda vergi konulu konferanslar devam ediyor.

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı personellerinden Gelir Uzmanı Bülent Çığır, Gelir Uzman Yardımcısı Hüseyin Kömürcü ve Yaşar Ardıç merkez Ahmet Bayazıt İlk ve Ortaokulunda öğrencilere yönelik verdikleri konferansta; vergi nedir, vergi nasıl toplanır, vergi toplanmazsa bizlere nasıl yansır, alış-verişlerde fiş almak ve maliye ile ilgili bir takım bilgiler verdiler. Öğrencilere sorular sorarak cevaplar alan görevliler konferans sonunda katılımcı öğrencilere hediye verdiler.

DSCF2214

DSCF2234

DSCF2226

DSC_0996

DSCF2248

DSCF2250

DSCF2248

DSCF2224

DSCF2256 DSCF2271

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.