AFAD Ekibi karda mahsur kalan 14 kişiyi kurtardı

AFAD Ekibi karda mahsur kalan 14 kişiyi  kurtardı
Afet zararlarını azaltmayı, önlemlerini almayı ve etkilerini azaltmayı amaçlayan AFAD kar yağışı nedeniyle  Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Kümperli Hacılar mevkiinde araç içinde mahsur kalan kadın çocuk 14 kişinin...

Afet zararlarını azaltmayı, önlemlerini almayı ve etkilerini azaltmayı amaçlayan AFAD kar yağışı nedeniyle  Kahramanmaraş-Onikişubat İlçesi Kümperli Hacılar mevkiinde araç içinde mahsur kalan kadın çocuk 14 kişinin hayatını kurtardı.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/afad-kahramanmarasta-mahsur-kalan-14-kisiyi-kurtardi-108611h.html" size="medium" icon_position="left" shape="square" target="_blank"]Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Edindiğimiz bilgiye göre saat 11:00 de alınan 112 ihbarı hattına Kümperli Hacılar mevkiinde araç içinde kadın çocuk 14 kişinin2 araçla birlikte mahsur kaldığı aracın birisinin de yoldan çıkarak yuvarlandığı belirtildi.

Nuri Yurttaş Başkanlığında Ömer Sağır, Ökkeş Bahar ve Durdu Çam ismindeki AFAD arama-kurtarma ekipleri belirtilen bölgeye hareket ettiler. Burada yuvarlanan araç içindeki ve diğer araçta bulunan 14 kişi ve yavru bir dana geçiş sağlandı özverili bir çalışmaya kurtarılarak güven altına alındı.

Kaygan zeminden dolayı da yolu kapatan araçlar çekiciyle kenara alınarak ulaşım sağlandı.