Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Yüzbaşıoğlu, Yasemin İspir ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanırken; Yüzbaşıoğlu ailesi gecede büyük mutluluk yaşadı.

Atatürk Parkı içerisinde bulunan Akvaryum Kafe’de gerçekleştirilen nişan törenine Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, KSÜ Rektörü M. Fatih Karaaslan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık başta olmak üzere bir çok daire müdürü, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gazeteciler ve Yüzbaşıoğlu ile İspir aileleri katıldılar.

Konukların yerini almasının ardından belediye nikah sarayı ile Akvaryum Cafe arasında bulunan havuzun üzerindeki köprüden yürüyerek geçen Yasemin İspir ve Mustafa Yüzbaşıoğlu, bir süre dans etti ve ardından da gecenin ilk oyunlarını oynadılar. Çiftin yerini almasının ardından ise davetliler bol bol oynayarak eğlenceye ortak oldular.

Tek oğlu Mustafa’yı evlendirme heyecanını yaşayan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi genel yayın koordinatörü Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu da, gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, heyecanı yüzünden okunuyordu. Baba Yüzbaşıoğlu, kendisini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti. Geç saatlere kadar süren gecede genç çiftin yüzüklerini Belediye Başkanı Mustafa Poyraz takarak Yüzbaşıoğlu ve İspir ailesi çiftine mutluluklar diledi.

Maraşta Haber olarak genç çifte mutluluklar dileriz !